carpes per a esdeveniments i bodes a eivissa tent agent lloguer i venda
CARPES per a ESDEVENIMENTS i BODES a EIVISSA - TENT AGENT - LLOGUER i VENDA   carpes per a esdeveniments i bodes a eivissa tent agent lloguer i venda

     

CARPES per a ESDEVENIMENTS i BODES a EIVISSA
-
tentagent - LLOGUER i VENDA

Carpes flexibles adaptables a qualsevol forma dissenyada pel client
i 100% impermeables, disponibles en tots els colors, amb suaus superfícies i corbes sexy, faran en cada ocasió de l’espai del seu esdeveniment especial una experiència única.

tentagent iés una empresa situada a Eivissa que s’ha especialitzat en el lloguer i venda de carpes flexibles i impermeables inspirades en les tendes dels beduïns del nord d’Àfrica. En molt poc temps les carpes beduïnes s’han fet amb un lloc important en el sector dels actes a l’aire lliure i casaments.

El mestratge d’aquestes carpes beduïnes, amb les seves estructures corbes i la seva original estètica, confereix una imatge memorable als esdeveniments en què s’utilitzen. Gràcies a la seva excepcional resistència davant de qualsevol circumstància atmosfèrica, s’adapten perfectament a tots els ambients, integrant-se amb els elements arquitectònics o decoratius del lloc en què se celebren (parets, terres de tot tipus, piscines, jardins, etc.).

tentagent a Eivissa té solucions en carpes o envelats per als seus esdeveniments a l’aire lliure privats o corporatius, casaments, aniversaris, festes, esdeveniments esportius o de moda, festivals, representacions o conferències.

CARPES PER A ESDEVENIMENTS A EIVISSA - TENTAGENT - LLOGUER I VENDA

Ibiza 4 all, Les carpes beduïnes adaptables i elàstiques, les marquesines i els envelats de TENTAGENT són la millor solució per a celebrar a Eivissa les esdeveniment especial i bodes amb estil.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org