a eivissa carpes beduines totalment adaptables
CARPES per a ESDEVENIMENTS i BODES a EIVISSA - TENT AGENT - LLOGUER i VENDA   a eivissa carpes beduines totalment adaptables
CARPES PER A ESDEVENIMENTS A EIVISSATeixits extremadament elàstics i 100% impermeablesCarpes per a esdeveniments, estructures independents o semi permanentsTeixits extremadament elàstics i 100% impermeables

tentagent disposa de carpes beduïnes que es poden instal•lar a qualsevol lloc, unides a les estructures fixes del lloc, com estructures independents o semi permanents. 

Les seves carpes estan fetes amb una doble capa d’un material extremadament elàstic i 100% impermeable. En basar-se en les instruccions i necessitats del client, la forma de la tenda i l’estructura de muntatge es poden canviar fàcilment. 

tentagent ofereix als seus clients la possibilitat de personalitzar les carpes tant en els seus trams decoratius com en les parets. En colors blanc, fúcsia, vermell, turquesa, beix o gris. Poden incorporar el logotip de la marca de la seva empresa.

CARPES PER A ESDEVENIMENTS A EIVISSA - TENTAGENT - LLOGUER I VENDA

Ibiza 4 all, Les carpes beduïnes adaptables i elàstiques, les marquesines i els envelats de TENTAGENT són la millor solució per a celebrar a Eivissa les esdeveniment especial i bodes amb estil.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org